El Rei de la Gamba va encendre els seus focs un matí assolellat de 1972 per a després en el 2002 passar a les mans de l’hostaler Joan Manuel Cals, donant-li un aire fresc i innovador aconseguint fer-se un buit entre els més grans.
Es rumoreja que el Rei de la Gamba-1 té el mateix encanteri que la «Font de *Canaletes», tothom que el visita torna de nou.
El Rei de la Gamba s’ha convertit en una icona del turisme Català i és un punt de trobada per als milers i milers de turistes que visiten Barcelona anualment, equiparant-se amb la Sagrada *Família, el museu del F.C. Barcelona, el Monestir de Montserrat o la Pedrera.
Culinàriament parlant és conegut per les seves imponents racions de gambes, les seves exuberants graellades de peixos i mariscos, el seu pernil de reserva i com no, el seu plat imperial, la Mariscada. Sense oblidar les seves paelles i arrossos caldosos típics del barri pescador de la Barceloneta.
Deixa un comentari