Restaurant Café de París, El xef Jordi Cunill lidera el rellançament d’aquest clàssic de la ciutat comtal i ho fa respectant la seva essència de fa 50 anys, però amb un punt més fresc i picant. Una versió renovada de si mateix que aposta per mantenir el personal de sempre. El nou concepte de bar fa del Café de París el lloc perfecte per prendre una copa o un còctel i gaudir de la nit en un ambient de música dels anys 80.
La decoració del restaurant també s’ha actualitzat de la mà de Cristina Cirera, respectant al màxim l’esperit propi del restaurant amb un punt contemporani, aconseguint una atmosfera acollidora, confortable i sobretot propera, on tothom es continuarà sentint com a casa.
A nivell gastronòmic, Cunill conserva la carta de clàssics, com l’entrecôte Café de París o el filet Chateaubriand, els mítics cigrons de Luis i el peix a la graella. A més, introdueix una carta pensada per compartir posant èmfasi en l’excel·lència en la qualitat del producte sense massa màscares a un preu honest que farà la visita al nou Café de París encara millor si cap.
Carta: 60€-65€
Sens dubte dels restaurants més recomanats de Barcelona.
Blanca Maria Rozo García
27 d'agost de 2025 at 13:16Excelente comida y atención
M'agrada